GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα bazaar για τα αδέσποτα ζώα της Αθήνας

Το Σωματείο Προστασίας και Περίθαλψης αδέσποτων ζώων Stray.Gr ζητά την βοήθεια όλων των φίλων των αδέσποτων ζώων στη διοργάνωση του ...


Το Σωματείο Προστασίας και Περίθαλψης αδέσποτων ζώων Stray.Gr ζητά την βοήθεια όλων των φίλων των αδέσποτων ζώων στη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014 στο χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα.
Λένε οι ίδιοι: “Αν είστε επαγγελματίας ή εταιρεία, μπορείτε να γίνετε επίσημος χορηγός του Bazaar, προσφέροντας είδη και υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν είτε για πώληση είτε στη λαχειοφόρο αγορά. Αν είστε ιδιώτης, μπορείτε να προσφέρετε καινούργια και μεταχειρισμένα (σε πολύ καλή κατάσταση) είδη όπως ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, βιβλία, DVD, διακοσμητικά-χρηστικά είδη και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Χρειαζόμαστε επίσης βοήθεια από εθελοντές!
Ελάτε να μας γνωρίσετε, να βοηθήσετε στην προετοιμασία και τη διοργάνωση του bazaar, και ζήστε μια μοναδική εμπειρία με την ομάδα μας, βοηθώντας έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα!
Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του, περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους. Για να προσφέρετε την πολύτιμη βοήθειά σας, επικοινωνήστε στο email [email protected] ”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση