GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξοδο από τη φυλακή για Μπούκουρα προτείνει η εισαγγελέας

O εισαγγελέας ζητά να αφεθεί ελεύθερος ο βουλευτής που κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με εγγύηση ...


O εισαγγελέας ζητά να αφεθεί ελεύθερος ο βουλευτής που κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με εγγύηση 10.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών.
Η εισαγγελική λειτουργός κ.Στεφανάτου, ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Στ. Μπούκουρα, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση, ο ανεξάρτητος – πλέον- βουλευτής να πρέπει ναβγει από τις φυλακές Ναυπλίου, εφόσον καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ και εφόσον του οριστεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ένας από τους λόγους, που φαίνεται πως έπαιξαν ρόλο στην κρίση της εισαγγελέως, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- ηαποστασιοποίησή του από το ναζιστικό μόρφωμα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι αντίστοιχη πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών είχε καταθέσει τον Ιούλιο και η εισαγγελέας Αικ. Ψύρη, χωρίς όμως να γίνει αποδεχτή.
Παράλληλα, η κ. Σταφανάτου ζήτησε ενώπιον του αρμόδιου δικαστικού συμβουίου την παράταση της προσωρινής κράτησης των κατηγορούμενων βουλευτών της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενη, απορρίπτοντας το αίτημά τους για αντικατάσταση της προφυλάκισής τους με περιοριστικούς όρους.

3 σχόλια

  1. Τυχαίο ; Μήπως θέλουν έναν ακόμα πρόθυμο αποστάτη για τους 180 ;

    Εμετός και αηδία ! Ας τους καμαρώσουν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Παλαικομματισμός, μαρίλα, μπόχα και δυσωδία ! Αυτό είναι το εμετικό πολιτικό σκηνικό της άθλιας συγκυβέρνησης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα για τους 180...που δεν πρόκειται να υπάρξουν.
    Είναι καλό , όμως, που αποφυλακίζεται ο Μπούκουρας, έτσι ώστε να έχουν παρέα οι ψήφοι των Ψαριανού και Λυκούδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ...

    ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ. ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 180 ... ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ, ΜΟΛΙΣ 0,75%, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΟΣΗ, ΜΟΛΙΣ 0,75 ΕΥΡΩ ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ. ΚΟΡΟΙΔΑ, ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση