GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα τα κάνατε μπουρ...λο...

Γράφει ο Α. Γαμ....στε μας κι άλλο αλήτες. Μπορείτε. Κάντε το "κουμάσι" σας και τα κοκόρια. Μπορείτε. Άλλωστε είναι...



Γράφει ο Α.

Γαμ....στε μας κι άλλο αλήτες. Μπορείτε. Κάντε το "κουμάσι" σας και τα κοκόρια. Μπορείτε. Άλλωστε είναι της πάσης γνωστό πως είστε μικροτσούτσουνοι και κομπλεξικές. Αλλιώς δεν θα κυνηγούσατε την θέση του βο(υ)λευτή και την πολιτική σκηνή. 132 κομπλεξικοί τύποι που όνειρό τους ήταν να πηδάνε γραμματείς και γκομενάκια στα γραφεία τους (βλ. ιστορία Ζαχόπουλου ΕΔΩ και θα καταλάβετε) κάνουν ένα κράτος και μια Κοινωνία μπουρ....λο. 10 εκατομμύρια Έλληνες κρέμονται από τα...
αρχ....ια 132 νοματαίων. 132 μαλ....ες που θέλουν ντε και καλά να καταστρέψουν και να βυθίσουν ακόμα πιο βαθιά την ελληνική Κοινωνία στα σκ....α.
Σκ....α στα μούτρα σας ρεμάλια και κομπάρσοι της Κοινωνίας μας, που ο κάθε ένας ξεχωριστά στο χωριό του ή την πόλη του το παίζατε άρχοντες, αφού οι περισσότεροι από εσάς προέρχεστε από "μεγάλα τζάκια".

Είναι δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η ελληνική αγορά συνεχίζει να είναι γονατισμένη. Ποιος Έλληνας ευσυνείδητος Έλληνας πολίτης δεν έχει αμηχανία; Ποιος δεν έχει ανασφάλεια για τον μαύρο Γενάρη που έρχεται; Και ποιος σας είπε εσάς πως οι εκλογές συμφέρουν έστω και έναν Έλληνα αυτή την στιγμή;

Κρυφογελούν Τούρκοι με τα εσωκομματικά μας, Αμερικάνοι, Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι έχουν παγώσει και ένας ΓΑΠ που συνεχίζει να είναι στην κοσμάρα του ετοιμάζει κόμμα.

Αν έχετε γνωστό έναν από τους 132 "παρόντες" και πιστεύετε πως μπορείτε να τον επηρεάσετε, κάντε το τώρα. Να πάρουμε ανάσα. Δεν είναι αστείο αυτό που θα συμβεί σε περίπτωση εκλογών παιδιά. Θα γίνει της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα...
Μας περιμένουν μαύρες μέρες και ακόμα πιο μαύρες νύχτες
Οι τραπεζίτες ήδη τρέμουν το ενδεχόμενο εκλογών, το εμπόριο βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση του τα τελευταία 5 χρόνια, οικονομολόγοι και λοιποί "παραμιλούν".
Μιλάμε για το απόλυτο χάος. Χάος, χάος, χάος...
Δεν ήθελα την Κυβέρνηση που έχουμε τα τελευταία δυο χρόνια. Αλλά γ....ω την πουτ.....α μου είδα λίγο φως. Και μιλάω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Δεν υπήρξα Δεξιός και ούτε νομίζω θα υπάρξω ποτέ. Αλλά πρέπει να δούμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Και όχι με κομματικές πεποιθήσεις, κλίσεις και πιστεύω. Τελεία και παύλα...
Ετοίμασα για τους 132 βο(υ)λευτές ένα βιντεάκι με προφητικά λόγια του Δώνη πριν 4 χρόνια σε μίξη με ένα κομμάτι που υπογράφουν οι Μ. Ταξείδης (μουσική), Σία (στίχοι) και ερμηνεύουν οι: Α. Καλαϊτζής, Μ. Ταξείδης και Ηρακλής Χριστοδούλου.

3 σχόλια

  1. Σκατά στα δικά σου μούτρα, κομματόσκυλο του κερατά.

    5000 αυτοκτονίες, χιλιάδες πρόωροι θάνατοι, δεκάδες χιλιάδες ορφανά και εσύ μιλάς ακόμα για επερχόμενη καταστροφή ; Η καταστροφή για τους Έλληνες υπάρχει εδώ και 4 χρόνια.

    Ελπίζω σύντομα να την νοιώσεις και εσύ, μήπως γίνει άνθρωπος. Μόνο αν την πάθεις εσύ ή αγαπημένα σου πρόσωπα, μόνο τότε θα καταλάβεις πως περνάει ο ελληνικός λαός σε ποσοστό 80% ... Ούστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.

    ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ( ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΦΑΝΕΡΗ.

    ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 132 ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ΥΠΕΡ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙ.


    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΝΕΟ ΠΤΔ, ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ.

    ΟΙ ΑΡΕΣ ΤΩΝ ΧΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΕΦΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΝΩΘΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της μαμάς σου το μουνί αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση