GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκιδική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέρρηξε τρία εξοχικά

Διέρρηξαν τρία εξοχικά στην περιοχή της Ελάνης στην Χαλκιδική, αλλά χρησιμοποίησαν δικό τους όχημα το οποίο μάλιστα άφησαν σταθμευμέ...


Διέρρηξαν τρία εξοχικά στην περιοχή της Ελάνης στην Χαλκιδική, αλλά χρησιμοποίησαν δικό τους όχημα το οποίο μάλιστα άφησαν σταθμευμένο με τα κλοπιμαία μέσα και έφυγαν για να μην εντοπιστούν, οι τρεις Έλληνες δράστες! Όταν το βρήκαν οι αστυνομικοί, ήταν εύκολο να βρεθούν στα ίχνη τους.
Οι κακοποιοί ηλικίας 53, 29 και 19 χρόνων χτύπησαν τρεις φορές τα ξημερώματα της Τρίτης και άρπαξαν από τα σπίτια όπου εισέβαλαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Κάποιος τους πήρε είδηση και ειδοποίησε την Αστυνομία οπότε, μόλις άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών, πάρκαραν σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο του 53χρονου αφήνοντας μέσα τη λεία τους και τα διαρρηκτικά εργαλεία και έφυγαν με… λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη!
Όμως, το όχημα εντοπίστηκε, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων και διαπιστώθηκε η ταυτότητα του ιδιοκτήτη που συνελήφθη και αποκάλυψε τα στοιχεία των συνεργών του. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές που η προέλευσή τους ερευνάται, ενώ σε αυτό του 29χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση