GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναγιώταρος μέσα στη Βουλή: "Ο Σαμαράς δεν θα γ....σει τη Χρυσή Αυγή!" (Βίντεο)

Σε κοινοβουλευτικό διάλογο εκτός ορίων εξελίχθηκε σύγκρουση της Χρυσής Αυγής με το προεδρείο της Βουλής, όταν ο βουλευτής του κόμματος, ...

Σε κοινοβουλευτικό διάλογο εκτός ορίων εξελίχθηκε σύγκρουση της Χρυσής Αυγής με το προεδρείο της Βουλής, όταν ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος, εκφράστηκε κατά τρόπο που προκάλεσε  τη μήνη του προεδρεύοντος Γιάννη Τραγάκη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, φώναξε από το βήμα της Βουλής: "Δεν θα γα@@σει ο Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παναγιώταρος υπερέβη το χρόνο κατά τη σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια και ο Προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης του έκανε παρατήρηση να συντομεύει.
"Τα ψωμιά σας είναι λίγα. Τελειώσατε", συνέχισε ο βουλευτής, όταν ο Γιάννης Τραγάκης απευθύνθηκε στην πτέρυγα της Χ.Α.: "Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς. Μπορώ να σας βγάλω όλους έξω. Εδώ δεν είναι πλατεία".
"Τελειώσατε!", εξακολούθησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για να λάβει από τον κ. Τραγάκη την απάντηση: "Παιχνιδάκια με τη Δημοκρατία παίζετε εσείς; Κάνατε το Κοινοβούλιο αρένα" .

Ο διάλογος είχε ως εξής:
Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: "Ακούστε με"
ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "Πέστε μου"
ΤΡΑΓΑΚΗΣ: "Έχετε περάσει κατά πολύ το χρόνο"
ΤΡΑΓΑΚΗΣ: "Εκτίθεστε"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "Τα ψωμιά σας είναι λίγα και να το καταλάβετε. Δεν θα γα@@σει ο Αντώνης Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή. Τελειώσατε"
ΤΡΑΓΑΛΚΗΣ: "Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς. Μπορώ να σας βγάλω όλους έξω. Εδώ δεν είναι πλατεία!"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "Τελειώσατε!"
ΤΡΑΓΑΚΗΣ: "Παιχνιδάκι με τη Δημοκρατία παίζετε εσείς; Κάνατε το Κοινοβούλιο αρένα"
Ο Ηλίας Παναγιώταρος πήρε τη σκυτάλη σήμερα από τον Ηλία Κασιδιάρη που χθες μίλησε σχετικά με παρέμβαση του πρωθυπουργού σε υποθέσεις Δικαιοσύνης.

7 σχόλια

  1. Ένα απλό ερώτημα βασανίζει τη κοινή γνώμη :
    Πως γίνεται σφόδρα αντιμνημονιακοί βουλευτές, που εδώ και 3-4 χρόνια κατηγορούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα φορομπηχτικά μέτρα και κατηψήφισαν τον προϋπολογισμό, να θέλουν να ψηφίσουν ΠτΔ τον προτεινόμενο από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υποψήφιο και να διατηρήσουν για άλλο 1,5 χρόνο στην εξουσία αυτούς που κατηγορούσαν και καταψήφιζαν ; Υπάρχει καμία λογική απάντηση ; Θα αφήσουν τη συγκυβέρνηση να συνεχίσει για 1,5 ακόμα χρόνο να "βιάζει" τους Έλληνες πολίτες με τους απίστευτους φόρους στα ακίνητα και στα εισοδήματα ; Με ποια λογική ; Με ποιο ηθικό επιχείρημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ολο το πολιτικο συστημα (πες 10000 νυν και τεως μεγαλοπαραγοντες του κρατους) δωριζαν εστην το 50% της περιουσιας τους απο την αρχη στο κρατος ΚΑΙ θα μπορουσαν να γλυτωσουν ΚΑΙ να ξανακυβερνησουν ΚΑΙ να παρουν τα μετρα που ολοι ξερουν αλλα δεν τα παιρνουν.Επισης θα μπορουσαν εθελοντικα παντα να αποποιηθουν μισθους και προνομια αφου ουτως η αλλως σχεδον ολοι ειναι παμπλουτοι.Ομως αυτοι ειναι θρασυτατοι και τελικα οι επιλογες τους θα ειναι μοιραιες και για τους ιδιους και για τη χωρα.ΜΙΚΡΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΗΘΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Ακόμα και σε μια 'μπανανία' όπως μας αρέσει να χαρακτηρίζουμε χώρες που αγνοούν τις δημοκρατικές διαδικασίες θα έπρεπε ήδη να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να διαπιστωθεί εάν είναι γνήσια η επίμαχη λεκτική τοποθέτηση...
    Αφού ΔΕΝ έγινε ακόμη, ας σταματήσουμε να μιλάμε για άλλες..
    "χώρες μπανανίες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λαμογια οι απατεωνεs οι βρωμιαρηδεs οι ξευτιλισμενοι οι πατριδοκαπηλοι οι προδοτεs!!!!!!!!!!!κυριεs και κυριοι αγορακια και κοριτσακια του δημοκρατικου τοξου....ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοs βουλευτηs κυρια/κυριοs του ΛΑΟΣ κερδισε σε παιχνιδι του OPAP 1.500.000 εκατομυριο ευρω;;;;;;;;;μετα την ψηφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ειπαμε;;;;;;;o παλιοπ....ουστοs ο παλιομ....πινεs με την κωλ...οτρυ..πιδα του μπαρμπουνια πιανει.....tzitzokos vais valaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση