GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρομπέρτο: Φοβήθηκα στην Τούμπα

Στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί την περσινή σεζόν στην Τούμπα, στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ρομ...


Στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί την περσινή σεζόν στην Τούμπα, στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο, μιλώντας σε ισπανική εκπομπή με αφορμή τον θάνατο ενός οπαδού στην Ισπανία μετά από ανάλογα περιστατικά.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας υπογράμμισε ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα νιώσει φόβο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, χαρακτηρίζοντας ελλείπει τα μέτρα ασφαλείας εκείνου του αγώνα και τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ποτέ σε αγώνα της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο στην εκπομπή «La Goleada» του καναλιού 13tv

Για την Ατλέτικο Μαδρίτης

«Η αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα δεν επηρέασε την απόδοσή μου στον Ολυμπιακό, στον οποίο οφείλω πάρα πολλά για την ευκαιρία που μου έδωσε και δεν πήρα στην Ατλέτικο. Αγαπάω πολύ την Ατλέτικο, επειδή ήμουν πάνω από 15 χρόνια εκεί και, αν πάω κάποτε επιστρέψω, θα είναι για συναισθηματικούς λόγους».

Για τον θάνατο του οπαδού της Ντεπορτίβο, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Ατλέτικο:

«Δεν μας προκάλεσε έκπληξη εδώ στην Ελλάδα, αφού η κατάσταση είναι ίδια με την Ισπανία. Αυτή τη φορά στην Ισπανία τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αφού μιλάμε για έναν θάνατο, αλλά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει συχνά πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να εξαλείψουμε κάθε θέμα βίας, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και πρέπει να μιλάμε μόνο για αυτό. Αν υπάρχουν οπαδοί που θέλουν να περάσουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να μείνουν απ’ έξω απ’ αυτό».

Για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί πέρσι στην Τούμπα

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα αισθανόμουν φόβο και εκεί δεν ήταν αρκετά τα μέτρα αστυνόμευσης για την συμπεριφορά των οπαδών. Έριχναν αντικείμενα, φωτοβολίδες, μεταλλικά αντικείμενα και άλλα. Πράγματα που στο ισπανικό ποδόσφαιρο θεωρούνται αδιανόητα».

Για το αν θα μπορούσε ο Μίτσελ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ:

«Ναι, γιατί όχι; Ο Μίτσελ κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα μπορεί να γίνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης»

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση