GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία «ναι» από τον Σπύρο Λυκούδη

Θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος μ...

Θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος μίλησε σε πανελλαδική σύσκεψη της Κίνησης των Μεταρρυθμιστών, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τη χώρα από τυχόν αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την τελική απόφαση της σύσκεψης, οι Μεταρρυθμιστές ζητούν: την εκλογή Προέδρου, τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών το 2015, την κατάργηση ή περιορισμό του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα, καθώς και το "σπάσιμο" των μεγάλων περιφερειών και την έναρξη και ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συνταγματικής αναθεώρησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Εύχομαι να πάθει όσα τραβάνε οι Έλληνες εδώ και 4 χρόνια. Όχι μόνο αυτός, αλλά και όλοι όσοι στηρίζουν το σάπιο πολιτικό καθεστώς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

    Τι ; Τους καταριόμαστε ; Μα, όχι ! Αφού αυτοί ισχυρίζονται ότι ο ελληνικός λαός περνάει καλά, άρα δεν θα πάθουν τίποτα !!!

    Όχι, ούτε αυτός ούτε οι άλλοι της ΔΗΜΑΡ το κάνουν για τα διαπλεκόμενα εκδοτικά και τηλεοπτικά συμφέροντα ! Αυτοί είναι βέροι αριστεροί και νοιάζονται για τον λαό ! Όλα τα άλλα είναι κοινές συκοφαντίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση