GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ΑΝΕΛ κάνουν μήνυση στην Γιαταγάνα...

Θα παραπέμψουν την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Δικαιοσύνη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην ίδια...

Θα παραπέμψουν την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Δικαιοσύνη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνουν ότι ο κ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το κόμμα την άνοιξη του 2013.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων.
Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη.
Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο».

1 σχόλιο

  1. Ας ρωτήσουν οι αναγνώστες τις εφημερίδες τους και όσους μιλούν για αστήρικτες καταγγελίες :

    1) Υπάρχουν στοιχεία εξαγοράς βουλευτών για το 1965 ; Κι όμως, χωρίς στοιχεία, τα Νέα και το Έθνος και άλλες εφημερίδες θεωρούν εδώ και δεκαετίες τα Ιουλιανά ως αποστασία και μάλιστα αμερικανοκίνητα.

    2) Υπάρχουν στοιχεία εξαγοράς βουλευτών το 1993 με τη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη από βουλευτές φίλα προσκείμενους στο κ. Σαμαρά ; Αποδείχθηκε τίποτα από την έρευνα ; Πως, λοιπόν, η ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια μιλά για αποστασία και χρηματισμό χωρίς στοιχεία ;

    Ή, λοιπόν, θα σταματήσουν να μιλάνε για αποστασίες του 1965 και του 1993 ή θα αφήσουν, χωρίς πιέσεις, ελεύθερα όσους έχουν υποψίες για τα σημερινά γεγονότα να εκφράζονται και να ζητούν έρευνα. Η Δικαιοσύνη να ψάξει ανεπηρέαστα, χωρίς πολιτικές και εκδοτικές πιέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση