GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την βέρα αναγνωρίστηκε το πτώμα της Μαρίας Αλιμπινίση

Τραγικό τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης Χαλκιδέας Μαρίας Αλιμπινίση, η οποία ήταν αγνοούμενη από ...



Τραγικό τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης Χαλκιδέας Μαρίας Αλιμπινίση, η οποία ήταν αγνοούμενη από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου. Ένα πτώμα που ξεβράστηκε στην θαλάσσια περιοχή της Λίμνης ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στην άτυχη γυναίκα.

Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη κατάσταση σήψης όταν το ανακάλυψαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, περίπου στις 11 το πρωί της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου.

Οι υποψίες των Αρχών επικεντρώθηκαν αμέσως στην 36χρονη αγνοούμενη και ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς της. Όπως επιβεβαίωσε στο egnomi.gr ο αδελφός της Ανέστης ο σύζυγός της άτυχης Μαρίαςαναγνώρισε το πτώμα από την βέρα που φορούσε (διακρίνεται και στη φωτογραφία που βλέπετε πάνω).

Η επίσημη επιβεβαίωση θα έλθει από τις εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροτομή, ώστε να διερευνηθούν και τα αίτια του θανάτου, ο οποίος πιθανότατα οφείλεται σε πνιγμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 36χρονη Mαρία εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της. Επιβιβάστηκε ξαφνικά σε αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη. Από τότε αγνοούντο τα ίχνη της, ώσπου έγινε η τραγική ανακάλυψη το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση