GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δήλωση Κουίκ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Η πρώτη υπογραφή του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα εκλεγεί έπειτα από πρόταση νεοεκλεγμένης κυβέρνησης πλειοψηφίας και...

«Η πρώτη υπογραφή του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα εκλεγεί έπειτα από πρόταση νεοεκλεγμένης κυβέρνησης πλειοψηφίας και εθνικής σωτηρίας, θα είναι για την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.
«Αυτό είναι υπόσχεση και των 12 βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μπροστά στις βέβαιες επερχόμενες εκλογές» προσθέτει.

1 σχόλιο

  1. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση