GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Αδημονία του κ. Τσίπρα να αρπάξει την καρέκλα

Για «αδημονία του κ. Τσίπρα να αρπάξει την καρέκλα», έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ...


Άδωνις: Αδημονία του κ. Τσίπρα να αρπάξει την καρέκλα

Για «αδημονία του κ. Τσίπρα να αρπάξει την καρέκλα», έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.
«Αν δεν είχαμε την πολιτική περιπέτεια και αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πολιτική περιπέτεια με νίκη της ΝΔ το 2015 θα είναι σίγουρα μία πολύ καλή χρονιά», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
«Τι νομίζετε ότι είναι ο Πρωθυπουργός, ο Ιησούς Χριστός; Ο Σαμαράς ήρθε και διαχειρίστηκε μία καταστροφή».
«Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι πάμφτωχος σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τελείως διαφορετικό να είσαι πάμφτωχος σε μία κατεστραμμένη  χώρα. Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ αυτός που σήμερα είναι άστεγος ή πολύ φτωχός θα πεθάνει από την πείνα», συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

3 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΑΒΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

    ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚ..Α ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ.

    ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπουμπούκο είσαι ένα σιχαμερό ερπετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βενυμπαινειτραινο ειπε οτι αν δεν τηs δωσει τα 42.890 χιλιαδεs ευρω θα την ξεκωλιασει την κυρια τσιμπουκλιδου και μαλιστα ανεφερε αs βγαλει την κωλ...οτρυ...πιδα τηs σε δημοπρασια.....katrava soyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση