GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πες μου το επάγγελμά σου, να σου πω τι είδους σχέση θες!

Είσαι ηθοποιός; Αν ναι, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρεσαι για περιστασιακό σεξ. Είσαι δημοσιογράφος; Τότε μάλλον θ...


Είσαι ηθοποιός;
Αν ναι, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρεσαι για περιστασιακό σεξ. Είσαι δημοσιογράφος; Τότε μάλλον θέλεις μια ελεύθερη σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Λογιστής; Επιζητάς περισσότερο μια μόνιμη σχέση.

Τα παραπάνω πορίσματα δεν είναι δικά μας. Πρόκειται για τα ευρήματα μιας νέας ανάλυσης που πραγματοποίησαν ειδικοί του app γνωριμιών Clover, που ρώτησαν το επάγγελμα περισσότερων από 33.000 χρηστών της υπηρεσίας. Η ηλικία των χρηστών κυμαινόταν από 18 έως 60 ετών.

Όπως έδειξαν οι απαντήσεις τους και εν συνεχεία η ανάλυση του προφίλ τους στο app, ανά επάγγελμα προέκυπταν παραδόξως κοινές προτιμήσεις στο είδος της σχέσης που επιδίωκαν.

Έτσι, γιατροί και δικηγόροι είχαν περισσότερες πιθανότητες να επιζητούν την φιλία, ενώ ηθοποιοί και μηχανικοί να επιζητούν σύντομες ερωτικές σχέσεις.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες φάνηκε να επιζητούν ελεύθερες και χωρίς δεσμεύσεις σχέσεις. Στην κατηγορία αυτή διαπιστώθηκε ότι συχνότερα ανήκουν δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δάσκαλοι, ειδικοί στις δημόσιες σχέσεις, επιστήμονες, διαφημιστές, εργαζόμενοι στις κατασκευές και μουσικοί.

Αντιθέτως, μόνιμο ταίρι δήλωσαν περισσότερο ότι αναζητούν φαρμακοποιοί, σχεδιαστές, ψυχολόγοι, προγραμματιστές, λογιστές και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, παρά τις ξεκάθαρες συσχετίσεις που παρατήρησαν ανάμεσα στις σχέσεις και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, οι αναλυτές του Clover δεν ξέρουν που ακριβώς οφείλονται αυτές.

Πιστεύουν όμως ότι κομβικό ρόλο παίζει ο ελεύθερος χρόνος και το εισόδημά τους, καθώς και το ότι «παίζουν εκ του ασφαλούς», αφού όταν κάποιος δηλώνει εκ των προτέρων ότι ενδιαφέρεται για ελεύθερη σχέση, μπορεί να κάνει όσες νέες γνωριμίες θέλει.

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΑΒΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

    ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚ..Α ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ.

    ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση