GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ «απαντά» με φωτογραφία του Αποστολόπουλου από συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου...

Mετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλλ...

Mετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται για το Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον  Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος τότε ήταν στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος.
Στη συνάντηση  η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον  Αλέξη Τσίπρα, τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη. Απέναντι στην τριμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο σημερινός ευρωβουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος που το Μάρτιο του 2013 βρισκόταν στο στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται εκ δεξιών του κ. Καμμένου, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς. Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που συνοδεύεται από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του νυν ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου-Τσίπρα.

4 σχόλια

  1. Μάλλον τα έχουν εντελώς χαμένα εκεί στη Νεα Δημοκρατία. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η μάλλον εξηγείται. Βλέπουν ότι έρχονται εκλογές και τρέμουν από τον φόβο τους. Πριν από λίγο έδωσαν στη δημοσιότητα...
    φωτογραφίες του Γ. Αποστολόπουλου με τον Π. Καμμένο σε συνάντηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που μια ώρα πριν ο Καμμένος είχε διευκρινίσει ότι αυτός ήταν στους ΑΝΕΛ και στην συνέχεια έφυγε για να πάει στη ΝΔ!!! Στην παμπάλαια φωτογραφία φαίνεται και ο Μαριάς που τώρα δεν είναι στους ΑΝΕΛ! Τι άλλο θα δούμε από εδώ και πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε τι ψάχνεις. ΑΝ είχαν τσίπα θα έπαιρναν μισθούς 10.000 ευρώ το μήνα, όσα βγάζει ένας πολίτης σε ένα χρόνο ( πλέον ) ; Περιμένεις ντροπή και αιδώ από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ; Αλίμονο, όμως, υπάρχουν συνάνθρωποι μας που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν. Χαμένη ψήφος, βέβαια, γιατί ο Σύριζα ή θα είναι αυτοδύναμος με 40%, ή θα κάνει συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ( θα πάρουν τελικά υψηλά ποσοστά άνω του 6-7% ), ενώ ισχυρή αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστά που, ίσως, είναι διψήφια. Το Ποτάμι θα ξεφουσκώσει, αφού σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν προσφέρει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και τρομοκρατεί την Γερμανία. Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές , οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης».

    Της Βασιλικής Σιούτη


    Πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούν για επιχείρηση «φυγάδευσης» των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ (το περίφημο μαξιλάρι, που είναι ομόλογα σε ηλεκτρονική μορφή, άμεσα ρευστοποιήσιμα και που κατέχει το ΤΧΣ ). Αυτή θα είναι η τελευταία πράξη της κυβέρνησης με προφανή σκοπό να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα , προκειμένου αυτός να μην μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που είχε εξαγγείλει στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε υπολογίσει ως πηγή χρηματοδότησης και μέρος των χρημάτων αυτών.

    Η κυβέρνηση έχει οδηγηθεί εδώ και καιρό σε αδιέξοδο και σε κάθε περίπτωση δεν διαφαινόταν ότι μπορούσε να αντέξει για πολύ ακόμα. Για αυτό και άρχισε να βάζει σε εφαρμογή την στρατηγική της επόμενης περιόδου, που αφορά κυρίως το πώς θα παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καν αυτός αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση