GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το κύριο ζητούμενο στην Ελλάδα της ύφεσης είναι η ανάπτυξη»

«Το κύριο ζητούμενο στην Ελλάδα της ύφεσης είναι η ανάπτυξη. Η συμφωνία μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και ΣΕΠ ΑΕ, μέσω του φιλικού διακανονισμού συμ...


«Το κύριο ζητούμενο στην Ελλάδα της ύφεσης είναι η ανάπτυξη. Η συμφωνία μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και ΣΕΠ ΑΕ, μέσω του φιλικού διακανονισμού συμβάλλει στην αναπτυξιακή διαδικασία και τη μεγέθυνση της λιμενικής βιομηχανίας όσο καμιά άλλη».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, με αφορμή την τροπολογία για την επικύρωση του φιλικού διακανονισμού μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ(cosco) που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
«Η Σύμβαση αυτή, αποτέλεσμα πολύμηνων διαπραγματεύσεων, επιφέρει στον τόπο μια νέα επένδυση 230.000.000 ευρώ, στον ΟΛΠ ΑΕ αύξηση της περιουσίας του σε καθαρά παρούσα αξία της νέας Σύμβασης στα 678.000.000 – 1.013.000.000 ευρώ, αύξηση των ετήσιων εσόδων του το 2021 στο ύψος των 109.314.280 ευρώ, και στο λιμάνι του Πειραιά συνολική διακίνηση 7.200.000 εμπορευματοκιβώτια ετησίως» τόνισε ο πρόεδρος του ΟΛΠ .
Πρόσθεσε δε ότι η συμφωνία, η οποία συνήφθη με διαδικασίες πλήρους διαφάνειας δεν έχει καμία σχέση με την επιχειρούμενη από το ΤΑΙΠΕΔ πώληση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ Α.Ε. και υπηρετεί πλήρως τα οικονομικά συμφέροντα του Οργανισμού.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση