GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Θρήνος στην κηδεία της Μαρίας Αλιμπινίση

Το τελευταίο αντίο στην Μαρία Αλιμπινίση είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης, εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος που είχαν συγ...


Το τελευταίο αντίο στην Μαρία Αλιμπινίση είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης, εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος που είχαν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας. όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία και η ταφή της 36χρονης.
Δεν υπήρχαν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα… Άνθρωποι που ήξεραν τη Μαρία αλλά και κόσμος που δεν την είχε γνωρίσει από κοντά, όμως έμαθε για το τραγικό γεγονός, θέλησε να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, επιτείνοντας το δράμα της οικογένειας, που παραμένει με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς, τα αδέρφια και ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας που την Τρίτη δέχθηκαν ισχυρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν ότι το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα στη Λίμνη, ανήκει στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 22 Νοεμβρίου.
Πηγή: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση