GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Νταβούτογλου στην ΠΓΔΜ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσκεψη στα Σκόπια, όπου θα έχει συναντήσεις με τον ...


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο επίσκεψη στα Σκόπια, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Στο επίκεντρο των συνομιλιών του κ. Νταβούτογλου με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της ΠΓΔΜ, θα βρεθούν οι πολιτικές, οικονομικές και εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, ενώ θα ανταλλαγούν και απόψεις για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, επικαλούμενα σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Σκόπια, ο κ. Νταβούτογλου θα παραστεί και σε εκδηλώσεις με την ευκαιρία της ημέρας της τουρκικής παιδείας στην ΠΓΔΜ.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση