GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννενα: Κατασχέθηκαν τρία ταξί για μεταφορά προσφύγων

Τρία ταξί κατασχέθηκαν από την αστυνομία καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρουν πρόσφυγες από τη Συρία και την Ερυθραία με προορισμό τα ελλ...


Τρία ταξί κατασχέθηκαν από την αστυνομία καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρουν πρόσφυγες από τη Συρία και την Ερυθραία με προορισμό τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Οι μετανάστες που φτάνουν στα Γιάννινα έχουν ως βασικό τους στόχο να βρεθούν στην άλλη πλευρά των συνόρων και από κει να αναζητήσουν τρόπο διαφυγής προς κάποια ευρωπαϊκή χώρα...

Άλλοτε χρησιμοποιούν λεωφορεία κι άλλοτε ταξί. Φαίνεται όμως ότι η αύξηση των ελέγχων της αστυνομίας, δεν αφήνει δρόμους διαφυγής.

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 35, 49 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ημεδαποί, κατελήφθησαν ως οδηγοί Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων (ταξί), να μεταφέρουν συνολικά, πέντε αλλοδαπούς (έναν υπήκοο Συρίας και τέσσερις γυναίκες, υπηκόους Ερυθραίας), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Τα τρία Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση