GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Μπαλοτέλι από την αγγλική ομοσπονδία

Ορατός πλέον ο κίνδυνος τιμωρίας -τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών- για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Η αγγλική ομοσπονδία κάλεσε τον επιθετικό ...


Ορατός πλέον ο κίνδυνος τιμωρίας -τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών- για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Η αγγλική ομοσπονδία κάλεσε τον επιθετικό της Λίβερπουλ για εξηγήσεις σχετικά με την ανάρτησή του στο Instagram που ερμηνεύτηκε ως ρατσιστική και του έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα.
Ο Ιταλός φορ ανέβασε μια φωτογραφία του ήρωα των video games «Super Mario» με το σχόλιο πως «πηδά σαν μαύρος και μαζεύει λεφτά σαν Εβραίος».
Λίγες ώρες αργότερα απολογήθηκε… διαδικτυακά τονίζοντας πως η ανάρτησή του ήταν με καυστική διάθεση, αφού ο ίδιος είναι μαύρος και η μητέρα του Εβραία. «Ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον. Σκοπός του σχολίου ήταν να πει κάτι αντιρατσιστικό με διάθεση χιούμορ. Τώρα αντιλαμβάνομαι πως αν απομονωθεί η φράση αυτή, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν έχουν όλοι οι Μεξικάνοι μουστάκι, δεν πηδούν όλοι οι μαύροι ψηλά και δεν αγαπούν όλοι οι Εβραίοι το χρήμα. Χρησιμοποίησα αυτό το καρτούν γιατί θεώρησα πως είναι αστείο. Ξανά, ζητώ συγγνώμη», έγραψε στο Twitter.
Μένει να φανεί αν η FA θα τον δικαιολογήσει ή θα του επιβάλει σκληρή τιμωρία, που βάσει κανονισμών μπορεί να ξεπεράσει και τις πέντε αγωνιστικές.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση