GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ παιχταράς από τον Ολυμπιακό - Δείτε ποιος θα πει "αντίο" - Ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

Σύντομο θα είναι τελικά το πέρασμα του Ερίκ Αμπιντάλ από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό... Ο Γάλλος αμυντικός τελειώνει οριστικά ...



Σύντομο θα είναι τελικά το πέρασμα του Ερίκ Αμπιντάλ από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό... Ο Γάλλος αμυντικός τελειώνει οριστικά από τους Πειραιώτες τον Δεκέμβριο και πιθανότατα με τη Μάλμε να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "RMC" έγραψε το βράδυ της Πέμπτης πως ο πολύπειρος στόπερ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και δεν ήταν η πρώτη αναφορά, αλλά αποτέλεσε συνέχεια άλλων που προηγήθηκαν και αναφέρονταν στο μέλλον του.

Μπορεί μέχρι πρότινος στο Λιμάνι να διέψευδαν ότι υπήρχε θέμα με τον Αμπιντάλ και να τόνιζαν ότι θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του, εντέλει ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους...

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αν και πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας και μια μεγάλη προσωπικότητα, θα σταματήσει άμεσα την καριέρα του για να αναλάβει τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Από 'κει και πέρα, στον Ολυμπιακό δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη κοιτάζουν για τον αντικαταστάτη του. Τον Γενάρη η ομάδα του Πειραιά θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα, όπου τα κενά είναι πολλά.

Με την δεδομένη φυγή του Αμπιντάλ, οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν να φέρουν παίκτες που θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν και φυσικά θα προσφέρει πολύ περισσότερα απ' όσα ο Γάλλος αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση