GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Η μαφία κρέμασε τα σκυλιά δημοσιογράφου για εκφοβισμό

Δεν ήταν αρκετό ότι του έκαψαν το αυτοκίνητο, μέλη της σικελικής μαφίας προχώρησαν σε ακόμα πιο άγριο εκφοβισμό… Ο λόγος για τ...



Δεν ήταν αρκετό ότι του έκαψαν το αυτοκίνητο, μέλη της σικελικής μαφίας προχώρησαν σε ακόμα πιο άγριο εκφοβισμό…
Ο λόγος για τον διευθυντή ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Tele Jato, Πίνο Μανίατσι, ο οποίος έπεσε θύμα απειλών από τη μαφία, καθώς ερευνά τη διακίνηση ναρκωτικών από μεγάλες «φαμίλιες» της Σικελίας.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, άγνωστοι εισέβαλαν στην αυλή της κατοικίας του και κρέμασαν τους δύο σκύλους του, ένα λυκόσκυλο και ένα σέτερ ώστε να του στείλουν μήνυμα να μη συνεχίσει τις έρευνές του.

«Εδώ και λίγες ημέρες ασχολούμαστε με το εμπόριο κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά τους τελευταίους μήνες ρέουν σαν ποτάμια στην περιοχή. Σε κάποιους οι καταγγελίες μας δεν άρεσαν», δήλωσε ο Μανίατσι.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο διευθυντής ειδήσεων είχε βρει το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση