GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία νεκρή από βομβιστική επίθεση σε εστιατόριο στην Ινδία

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και ένας άνδρας τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας έξω από κατάμεστο εστιατόριο στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ι...

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και ένας άνδρας τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας έξω από κατάμεστο εστιατόριο στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είναι μία 38χρονη, η οποία περνούσε έξω από το εστιατόριο, τραυματίστηκε από θραύσματα στο κεφάλι και στο λαιμό και κατέληξε λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Η έκρηξη χαμηλής ισχύος σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, το οποίο την ώρα εκείνη ήταν γεμάτο από κόσμο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε δύο γλάστρες κοντά στο εστιατόριο Coconut Grove.

Ο επίτροπος της αστυνομίας Μ.Ν Ρέντι δήλωσε ότι μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. "Ουσιαστικά, στόχευε στην πρόκληση πανικού και φόβου", είπε στους δημοσιογράφους ο Ρέντι.

Λίγο μετά την έκρηξη η αστυνομία σήμανε συναγερμό στο Μουμπάι, το Νέο Δελχί και την Πούνε, δήλωσαν αξιωματούχοι ασφαλείας στο Νέο Δελχί.

Η Μπανγκαλόρ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από τότε που η αστυνομία συνέλαβε έναν μηχανικό που φέρεται ότι διαχειριζόταν φιλο-τζιχαντιστικό λογαριασμό στο Twitter με δεκάδες χιλιάδες άτομα να τον ακολουθούν παγκοσμίως. Μετά τη σύλληψη του Μεχντί Μασούρ Μπίσβας, η αστυνομία δέχτηκε απειλές για αντίποινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση