GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μώραλης: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ως δήμος…

Την αγορά του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχά...


Την αγορά του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλη Τσιφάκη και το γενικό γραμματέα του δήμου, Βασίλη Ταταρόπουλο.
Ο δήμαρχος συνομίλησε με καταστηματάρχες και αφού ενημερώθηκε για την αγοραστική κίνηση των ημερών, αντάλλαξε ευχές.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ως δήμος η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, να υπάρχει καλύτερη οργάνωση στην αγορά και να εργάζονται οι επαγγελματίες σε ιδανικές συνθήκες», τόνισε ο κ. Μώραλης.
Πρόσθεσε επίσης, ότι υπάρχουν προβλήματα στην αγορά, καθώς ο κόσμος, λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν αγοράζει αγαθά όπως παλιά, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται το κλίμα αυτό στους εμπόρους.
Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και το Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο, υπηρεσίες του δήμου που στεγάζονται στον Πύργο του Πειραιά.
Ο δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε εργαζόμενους και πολίτες, καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση