GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: «Οι πρόωρες εκλογές θα έχουν αντίκτυπο στη χώρα»

Στα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από την ανάδειξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο της Ν.Α. Ευρώπης, αναφέρθηκε ο υπουργός Μακε...



Στα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από την ανάδειξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο της Ν.Α. Ευρώπης, αναφέρθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, κατά την διάρκεια συνεδρίου που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), με την υποστήριξη του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο κ. Ορφανός τόνισε πως τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας καταβάλλει προσπάθεια για να ενισχύσει τον ρόλο της στην αγορά ενέργειας, είτε μέσω της εκχώρησης αδειών σε εταιρείες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα, είτε μέσω της κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ. «Η Ελλάδα κινείται θετικά στην κατεύθυνση να γίνει ένας ενεργειακός κόμβος, γεγονός που συνεπάγεται νέες θέσεις απασχόλησης, άρα αναπτυξιακή πορεία για την χώρα, όπως επίσης και καθαρότερο περιβάλλον», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιεί το ΥΜΑΘ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3908/2011. «Έχουν εγκριθεί 245 επενδυτικά σχέδια, η χρηματοδότηση των οποίων ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπεται η δημιουργία 5.000 νέων, άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας σε τομείς όπως είναι ο τουρισμός, η μεταποίηση και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ)», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μία ήρεμη αντιμετώπιση από την πλευρά των βουλευτών για εθνικούς και όχι για κομματικούς λόγους. Αντιλαμβάνεστε ότι η όποια αναταραχή προκληθεί, θα έχει αντίκτυπο στην χώρα μας», επισήμανε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

5 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφος σε ΝΔ και Πασοκ και Ποτάμι ισοδυναμεί με "θανατική καταδίκη" των νέων παιδιών της Ελλάδας.

    Αρκετά μας καταστρέψατε τόσα χρόνια και , αναίσχυντοι, συνεχίζετε να τρώτε παντεσπάνι και αφήνετε τον κόσμο στα συσσίτια και τα χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος13 Δεκ 2014, 5:53:00 π.μ.

    Για καθίστε ρε μάγκες σε 13-15 μήνες έχουμε (κανονικές) εκλογές τι θα λέτε πάλι;;; Ας ΣΤΟ διάολο πέστε και ΈΝΑ ΌΧΙ
    γερμανοτζολιαδες ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

    ακουστέ το καλοκαίρι ΑΝ ΠΆΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ, αυτά που ακούγονται θα σας αλείψουν με πίσσα και πούπουλα να σας κάψει ο κόσμος ...και πες ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ με το ΚΡΑΤΟΣ σφραγίδα του...ΑΝ είναι μάγκες να μας καταστρέψουν, όπως λέτε ΌΛΟΙ, η Ευρώπη τον Γερμανών ΠΆΕΙ ΓΙΑ Βρούβες ...Δυστυχώς έπεσε πάλι ο κλήρος στην ΕΛΛΑΔΑ να σώσει την Ευρώπη ..ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΤΟΜΙΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3.000.000 € ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΝΟΝΟΙ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD !!
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση