GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τις επόμενες ημέρες

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακ...

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας, ενώ την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 του μηνός θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.
Οι εργαζόμενοι στα πιεστήρια την ημέρα της παραμονής θα εργαστούν έως τις 10.00 μ.μ.
Την Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015 θα κυκλοφορήσουν μόνο οι πρωινές εφημερίδες και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, μόνο οι απογευματινές.
Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.
Να σημειωθεί ότι οι υπάλληλοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών, ενώ οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία εφημερίδων, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

1 σχόλιο

  1. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση