GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη για τον Σάκη Ρουβά και το καρφί για τις φυλακές Διαβατών

Mε μια αιχμηρή ανάρτηση του στο facebook ο Δημήτρης Λιγνάδης επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση στον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με...


Mε μια αιχμηρή ανάρτηση του στο facebook ο Δημήτρης Λιγνάδης επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση στον θόρυβο που έχει ξεσπάσει μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στα Θεατρικά βραβεία,όταν η Χρυσούλα Διαβάτη ανέβηκε στο βήμα και καταφέρθηκε εναντίον σταρς, ωραίων, μοντέλων που ασχολούνται με το θέατρο και μάλιστα ζήτησε να δημιουργηθεί αστυνομία θεάτρου.Λίγο μετά το λόγο πήρε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βραβεύτηκε για τον ρόλο του ως Διόνυσος και με αποφασιστικότητα δήλωσε πως καμία αστυνομία δεν θα τον εμποδίσει να εκπληρώσει τα όνειρα του.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ξεκαθάρισε πως ο Σάκης ήταν επιλογή του για τις Βάκχες, ενώ αναφέρθηκε και στην "αστυνομία θεάτρου" και μάλιστα με χιούμορ δήλωσε πως έχει ενημερωθεί πως υπάρχει πτέρυγα για όσους θα συλλαμβάνονται στις φυλακές Διαβατών.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε

Λοιπον,φιλοι/ες μου,για να μη χανουμε και τα λιγα γραμμαρια χιουμορ που μας απεμεινε: Προσπερνω τα...ιλαροτραγικα παρεπομενα της βραβευσεως του Ρουβα(τη "γνωμη" μου για εκεινον,την εξεφρασα δυο χρονια πισω,επιλεγοντας τον να παιξει ΑΥΤΟΝ το Διονυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις "ΒΑΚΧΕΣ"-οπως εχω επιλεξει αλλους,αλλιως,σε αλλες δουλειες μου).Βρισκω,ομως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την προταση για Αστυνομια θεατρου!!!Μηπως γνωριζει κανεις ποιοι και ποσοι θα την απαρτιζουν,τι προσοντα+εφοδια απαιτουνται και ποτε γινονται οι αιτησεις? Γιατι σκεφτομαι,σε μια βδομαδα, με το που θα ανεβασω το "ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ",στο Εθνικο -εαν,φυσικα, δεν εχω φυλακισθει απο εκεινη ως τοτε-να ενταχθω στο δυναμικο της και να ξεκινησω καλλιτεχνικες επιχειρησεις"ΣΚΟΥΠΑ"(με φαρασι και τσοκαρα)!!!Λεω μαλιστα να κανω αρχη συλληψεων, με τους ημιμαθεις κουλτουριαρηδες,τους δηθεν ηθικολογους,τους μιζερους,τους ασχημολαγνους και,το κατιναριο!Ακουσα πως εχει ηδη διαμορφωθει σχετικη πτερυγα στις φυλακες Διαβατών.Αληθευει?(Καθε πληροφορια θα ειναι πολυτιμη,σας ευχαριστω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση