GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ινδία: Έτσι βασάνισα και σκότωσα το βιαστή της κόρης μου, αποκαλύπτει ο πατέρας

Ο Ινδός πατέρας που σκότωσε τον 45χρονο βιαστή της 14χρονης κόρης του περιγράφει αναλυτικά στην κατάθεσή του στην αστυνομία πώς...



Ο Ινδός πατέρας που σκότωσε τον 45χρονο βιαστή της 14χρονης κόρης του περιγράφει αναλυτικά στην κατάθεσή του στην αστυνομία πώς έφτασε στα βασανιστήρια και στο έγκλημα.

Ο 36χρονος άντρας αναφέρεται στο δείπνο που ετοίμασε για τον άντρα, το πώς τον παγίδευσε, του έκαψε τα γεννητικά όργανα με καυτές λεπίδες και τελικά τον έπνιξε.

Ο βιαστής ήταν ένοικος του δράστη και σύμφωνα με όσα είπε ο Ινδός είχε επανηλλειμένως επιτεθεί στο 14χρονο κορίτσι όταν ήταν μόνο του στο σπίτι, ενώ απειλούσε τη μικρή πως θα τη σκότωνε αν το έλεγε σε κανέναν.

Η 14χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε όταν την έπιασαν πρωινές ναυτίες, καθώς ήταν έγκυος!

«Αρχικά δεν ήθελα να τον σκοτώσω και του ζήτησα να εγκαταλείψει ήσυχα το σπίτι» λέει ο άντρας «αλλά με ειρωνεύτηκε», εξηγεί. «Τότε θύμωσα πάρα πολύ, τύλιξα μια πετσέτα γύρω από το λαιμό του, του έδεσα τα χέρια και τον έσυρα στο πάτωμα. Άνοιξα το γκάζι και έβαλα τις σιδερένιες λεπίδες να ζεσταθούν».

Τότε, περιγράφει ο 36χρονος, τις πήρα και έκαψα τα γεννητικά του όργανα τρεις φορές, κάτι που τον έκανε να ουρλιάξει τόσο δυνατά που αναγκάστηκε να του βάλει μια πετσέτα και στο στόμα, για να μην ακούγεται.

«Σταμάτησε να αναπνέει μετά από λίγη ώρα και κατέρρευσε», είπε για το θύμα του.

«Θα μπορούσα να ξεφύγω και να εξαφανίσω το πτώμα αλλά αντίθετα πήγα στην αστυνομία και είπα τι έκανα. Αυτός ήταν μια πληγή για την κοινωνία και μια συνεχή απειλή για τις γυναίκες», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση