GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εισαγγελείς εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την κατάσταση στην Δικαιοσύνη

Την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση στην Ποινική Δικαιοσύνης, αλλά και την ανησυχία της για «την μακρά αδιαφορία της εκτελεστικής ...


Την δυσαρέσκεια της για την κατάσταση στην Ποινική Δικαιοσύνης, αλλά και την ανησυχία της για «την μακρά αδιαφορία της εκτελεστικής εξουσίας έναντι των προβλημάτων της Δικαιοσύνης» εκφράζει σε ψήφισμά της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος μετά το τέλος της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών της.
Οι εισαγγελείς στο ψήφισμά τους «επιβεβαιώνουν ότι η Δικαιοσύνη αναδεικνύεται σε ουσιώδες αντίβαρο σε μια εποχή συνεχιζόμενης πολυεπίπεδης κρίσης».
Παράλληλα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αφού καταγράφει τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης καλεί την Πολιτεία «να εγκύψει με το ενδιαφέρον που προσήκει σε μια από τις τρεις πολιτειακές λειτουργίες στα αιτήματα και τις επισημάνσεις των δικαστικών λειτουργών».
Ακόμη, η Ένωση Εισαγγελέων καλεί την Πολιτεία να επωφεληθεί της επικείμενης διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος, «ώστε να αρθούν ατέλειες και αστοχίες που τα τελευταία χρόνια έδωσαν την αφορμή συνειρμών συναρτώμενων με την ατιμωρησία και τη διαφθορά».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση