GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν θέλει η Παναγιά, θα πάω στην Εθνική»

Θέλημα της Παναγιάς και μόνο θα είναι, αν βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής, όπως δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Αλίμονό μας αν μείνουμ...


Θέλημα της Παναγιάς και μόνο θα είναι, αν βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής, όπως δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. «Αλίμονό μας αν μείνουμε στη νίκη επί του Ολυμπιακού», πρόσθεσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής και ο ίδιος δεν κλείνει σε καμία περίπτωση την πόρτα!
Βέβαια για να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να βάλει το χέρι της η Παναγιά, την οποία και εμπιστεύεται σε όλες τις σοβαρές αποφάσεις της ζωής του, όπως τονίζει.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των Θεσσαλονικεών ξεκαθαρίζει πως κανενός το μυαλό των πρέπει να μείνει στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς ο αγώνας με την Ξάνθη κρύβει… παγίδες. Δεσμεύεται, δε, πως στο δεύτερο γύρο, οι Πειραιώτες θα τύχουν ανάλογης -εξαιρετικής- φιλοξενίας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασιάδης στην κάμερα της NOVA:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Είμαστε χαρούμενοι όλοι γιατί ήταν το 100% που μπορούσαμε να πάρουμε και επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού γιατί η φιλοξενία από τη στιγμή που φτάσαμε στο “Καραϊσκάκη” ήταν όπως πρέπει στο ποδόσφαιρο, κι ελπίζω κι εμείς στην Τούμπα όταν θα παίξουμε να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία. Από εκεί και πέρα εμείς τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Αλίμονο σε εμάς αν μείνουμε στο αποτέλεσμα αυτό ή στην εμφάνιση ή σε όλα αυτά που γίνανε. Γιατί δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, κανένα δεν είναι εύκολο, όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και καλοί και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ πειθαρχημένοι και στον στόχο μας. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε ούτε δευτερόλεπτο. Ούτε ο χρόνος μας το επιτρέπει, ούτε οι δυνατότητες των ομάδων είναι τόσο μεγάλες για να επαναπαύεσαι σε κάποια πράγματα»
Για τον αγώνα με την Ξάνθη:
«Έχουμε μπροστά μας την Ξάνθη, μία πολύ δυνατή ομάδα που παίζει στην έδρα της, που έχει αλλάξει προπονητή και στυλ παιχνιδιού, που σκοράρει και είμαστε υποχρεωμένοι να την αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά και πολύ πειθαρχημένα. Όχι σαν ο πρώτος με τη διαφορά των πόντων που λέγεται και ακούγεται αλλά σαν μία ομάδα σοβαρή και πειθαρχημένη που θα πάει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για τα προβλήματα απουσιών του ΠΑΟΚ ενόψει Ξάνθης:
«Τα προβλήματα μας τα έχουμε, αλλά μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι υποχρεωμένη να ζήσει με αυτά και να μην τα έχει σαν δικαιολογίες. Η εμπιστοσύνη υπάρχει σε όλα τα παιδιά με τα οποία δουλεύουμε από το καλοκαίρι μαζί. Παίζουν αυτοί που είναι καλά, αυτοί που είναι καλύτερα όσον αφορά στη φυσική κατάσταση, αλλά και περισσότερο την αγωνιστική του κατάσταση και αυτό θα κάνουμε και με την Ξάνθη».

Για το ότι είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας:
«Πριν από 23-24 χρόνια που ξεκινούσα την προπονητική μου καριέρα, ζητούσα από την Παναγία να με βοηθήσει να γίνω έστω και μία μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ γιατί αυτή την ομάδα την αγαπάω και από αυτή ξεκίνησα. Και σαν δεύτερο στόχο έλεγα να γίνω προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Δεν το ζητάω όμως από κανέναν. Δε έχω ζητήσει από κανέναν να έρθω στον ΠΑΟΚ και δε ζητάω από κανέναν τίποτα. Αν θέλει η Παναγιά να πάω εκεί, θα πάω εκεί. Και το πότε θα πάω, ούτε εγώ θα το αποφασίσω αυτό, ούτε κανένας άλλος».
Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. Καποιος πρεπει επιτελους να πει σε συτο το κυριο να μη χρησιμοποιει τα θεια γαι επιτευξη προσωπικων και ομαδικων επιτυχιων σε βαρος αλλων προσωπων η ομαδων. Ο θεος ειναι για ΟΛΟΥΣ και η επικληση του για προσωπικες χαρες με ζημια σε αντιπαλο ή η επι ματαιω τοιαυτη συνιστα αμαρτια κατα τη θρησκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι έτσι. Με καμιά χριστοπαναγία ακούει η Παναγία. Δοκίμασέ το και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση