GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς την έξοδο ο Ουσέρο

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Φερνάντο Ουσέρο τον Ιανουάριο από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το τελευταίο διάστημα δείχνει ξενερωμέν...

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Φερνάντο Ουσέρο τον Ιανουάριο από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το τελευταίο διάστημα δείχνει ξενερωμένος στους Αρκάδες.
Αυτός είναι ο ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Στάικος Βεργέτης δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στους τελευταίους αγώνες της ομάδας και όλα δείχνουν ότι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μπορεί να αποχωρήσει.
Η νέα ομάδα του 30χρόνου χαφ θα είναι εκτός συνόρων, καθώς ο μάνατζερ του έχει έρθει σε επαφές με ομάδες της Ισπανίας και της Κύπρου. Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη φαίνεται να ενδιαφέρεται πιο έντονα.
Πάντως, ο Ουσέρο έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και οι απαιτήσεις των Αρκάδων για να παραχωρηθεί ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ. Αναμένονται οι προτάσεις ομάδων, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να είναι αισιόδοξος για ένα καλό deal.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση