GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σκληρό ροκ» Δούρου – Κουμουτσάκου με φόντο τα Άτομα με Αναπηρία

Συνεχίζεται η σύγκρουση και το «σκληρό ροκ» μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Γιώργου Κουμουτσάκου σχετικά με όσα έγιναν στην χθεσινή ...


Συνεχίζεται η σύγκρουση και το «σκληρό ροκ» μεταξύ της Ρένας Δούρου και του Γιώργου Κουμουτσάκου σχετικά με όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Κουμουτσάκος κατέθεσε πρόταση όπου μεταξύ άλλων ζητούσε να κατατεθεί πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για τα ΑΜΕΑ. Η πρόταση όμως απορρίφθηκε, για διαδικαστικούς λόγους, όπως κατήγγειλε ο περιεφερειακός σύμβουλος.
Αργότερα όμως, η κ. Δούρου επανήλθε στο ζήτημα δίνοντας τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη. Το ψήφισμα του κ. Κουμουτσάκου έγινε δεκτό, ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής, με την προσθήκη της φράσης «την εποχή των μνημονίων», κάτι που όπως υποστηρίζει εξόργισε τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.
Οι αντεγκλίσεις συνεχίστηκαν σχετικά με το αν θα ληφθεί και ποια απόφαση από το περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής, καθώς, όπως αναφέρει η παράταξη του κ. Κουμουτσάκου η κ. Δούρου «τορπίλησε την ομόφωνη υιοθέτηση ενός ψηφίσματος», γεγονός που καταδεικνύει «πρόθεση ακραίας κομματικοποίησης ενός κοινωνικού ζητήματος από την κ. Δούρου».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση