GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Υπάρχει πλάνο Α και είναι το πρόγραμμά μας

«Αμφισβητώ ότι υπάρχει διαπραγμάτευση» δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε το πρόγ...


«Αμφισβητώ ότι υπάρχει διαπραγμάτευση» δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε το πρόγραμμα της τρόικας αδιέξοδο. «Υπάρχει πλάνο Α», είπε και διευκρίνισε πως αυτό είναι το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.
Ο κ. Τσίπρας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση συχνά παριστάνει το λιοντάρι και ύστερα οι δανειστές διαμορφώνουν «ένα κλίμα τρομοκρατίας» με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει «αυτογελοιοποίηση».
Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στις αγορές τόνισε ότι οι «αγορές θα είναι επιθετικές τόσο προς τον Σαμαρά όσο και προς εμένα, εάν δεν λυθεί το ζήτημα του χρέους», ενώ διευκρίνισε ότι η ΕΚΤ, ασκεί διαφορετική πολιτική από ότι η Γερμανία.
Μάλιστα σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συναντηθεί με την καγκελάριο Μέρκελ, υπογράμμισε ότι «δεν θα δώσει την χαρά στην Μέρκελ να της ζητήσει συνάντηση, για να του αρνηθεί».
Στη συνέχεια επισήμανε ότι «τα σενάρια τρόμου για έξοδο από το ευρώ τελείωσαν από το 2012» και πρόσθεσε ότι η Ευρώπη δεν θα ρισκάρει τον «ακρωτηριασμό» της για να τιμωρήσει την Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση