GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BOMBA! Aυτόν τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ από Ελλάδα κοιτάει ο Ολυμπιακός!

Είναι δεδομένη η απόφαση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού για ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και υπάρχει ...


Είναι δεδομένη η απόφαση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού για ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και υπάρχει και στόχος ΕΚΠΛΗΞΗ από παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα...Την περίπτωση του Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή.
Οι Πειραιώτες τον Ιανουάριο αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικό πρόβλημα στο κέντρο τους λόγων των απουσιών που θα υπάρξουν.
Από τη μία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από την άλλη ο Εντινγκά θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα.
Γι΄αυτό το λόγο οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν κάποιο μέσο για να ενισχύσουν το κέντρο τους και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Ουσέρο, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και πλέον τα έχει «σπάσει» με τον Αστέρα Τρίπολης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση