GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έχασε τη ζωή του επιβάτης του Norman Atlantic...

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera υπάρχει ένας νεκρός ανάμεσα στους επιβαίνοντες του Norman Atlantic, παρότι την πληρο...

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera υπάρχει ένας νεκρός ανάμεσα στους επιβαίνοντες του Norman Atlantic, παρότι την πληροφορία δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν ο εκπρόσωπος του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ένα ζευγάρι στην προσπάθεια διάσωσης και ενώ επιχειρούσε να μεταφερθεί στη σωστική λέμβο, «κάτι πήγε στραβά και οι δύο παρέμειναν εγκλωβισμένοι». Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι διασώστες επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν καθώς λέγεται πως έπεσαν στο νερό.
Όπως επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Την ίδια ώρα, λέγεται πως υπάρχουν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ένας επιβάτης και ένα μέλος του πολεμικού ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση