GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έγινε έξαλλη η Μανωλίδου με τον Λιάγκα και φώναζε on air; Μέχρι και για λύση της συνεργασίας τους μίλησαν...

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει χιούμορ... Ο παρουσιαστής δεν αυτοσαρκάζεται μόνο, αλλά κάνει πλάκα και για τους συνερ...



Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει χιούμορ...
Ο παρουσιαστής δεν αυτοσαρκάζεται μόνο, αλλά κάνει πλάκα και για τους συνεργάτες.
Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, την πλάκα του Γιώργου Λιάγκα δεν την «σηκώνουν» όλοι ούτε και η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία έγινε έξαλλη.
 Ο παρουσιαστής την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» έκανε πλάκα για την Ευγενία Μανωλίδου και τον σύζυγό της λέγοντας: «Παιδιά, στην εκπομπή μας στο ραδιόφωνο η Ευγενία λέει διάφορα για τον Άδωνι. Τον λέει παιδαρά, λέει ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα, ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι σείονται οι πολυέλαιοι! Έχει πει ότι έχει ένα... σημείο που υπερτερεί και ότι όταν πέφτουν στο κρεβάτι γίνεται χαμός».
Φυσικά, αυτό έγινε αναπαραγωγή από αρκετά sites με αποτέλεσμα να φτάσει στα αυτιά της Ευγενίας Μανωλίδου.
Ε, σήμερα στην ραδιοφωνική τους εκπομπή έγινε χαμός, αφού η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και του τα «έχωσε» on air και μάλιστα είπε ότι έγινε αναπαραγωγή χωρίς να την πάρει κανείς τηλέφωνο.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να της πει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τελειώσει η συνεργασία τους και εκείνη του είπε: «Με τον μανδύα της πλάκας έχουν ειπωθεί τα χειρότερα. Δεν έχεις παιδιά 17-18 ετών γι΄αυτό μιλάς»

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση