GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟ σκάνδαλο για τους Podemos στην Ισπανία...

Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο πλήττει το κόμμα των Podemos στην Ισπανία. Συνεχώς νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ...

Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο πλήττει το κόμμα των Podemos στην Ισπανία. Συνεχώς νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πρώτη πολιτική δύναμη στην χώρα, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις. Πρώτα έγινε γνωστή η σύμβαση που είχε συναφθεί προς όφελος του αδερφού της Tania Sanchez από τον δήμο στον οποίο εκείνη ήταν δημοτική σύμβουλος. Τώρα... ήρθε η σειρά του αρχηγού Pablo Iglesias.
Ο Rioboo Enrique de la Vega ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Canal 33 και πρώην συνεργάτης του Pablo Iglesias κατηγόρησε στην εφημερίδα el Economista τον επικεφαλής των Podemos ότι δεν κατέβαλε φόρους για την προβολή ενός προγράμματος στον τηλεοπτικό σταθμό του.
Ειδικότερα, ο Iglesias μεσολάβησε για την προβολή προγραμμάτων της ιρανικής τηλεόρασης στο Canal 33. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως, επειδή δεν ήταν εταιρεία αλλά ένωση μη κερδοσκοπικού σκοπού, ήθελε το κόστος να είναι χαμηλό αλλά επέμενε ότι τουλάχιστον ένα μέρος έπρεπε να δηλώσουν. 
Αυτό που ισχύει γενικότερα είναι πως τέτοιες ενώσεις απαλλάσσονται από ορισμένους φόρους.
Η συνεργασία διήρκεσε μόνο τρεις μήνες, καθώς η ΕΕ και οι ΗΠΑ έθεσαν κυρώσεις στο Ιράν και έτσι σταμάτησαν να προβάλλονται και τα ιρανικά τηλεοπτικά προγράμματα και στην Ισπανία.
Προς επίρρωση των ισχυρισμών του έδωσε στην εφημερίδα τα τιμολόγια στα οποία δεν περιλαμβάνονται οι φόροι.

1 σχόλιο

  1. Ε, φυσικό ήταν!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΥΜΜΕΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΘΑ ΤΟΥ "ΒΡΟΥΝ" ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση