GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τελικά… βολεύει να είσαι single στις γιορτές!

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση, η περίοδος των εορτών... μπορεί να είναι στενάχωρη και μια συνεχής υπενθύ...



Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση, η περίοδος των εορτών... μπορεί να είναι στενάχωρη και μια συνεχής υπενθύμιση της μοναξιάς που βιώνουν. Η αλήθεια είναι όμως, πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους σε βολεύει να είσαι single την περίοδο των γιορτών και πολλοί τρόποι να περάσεις τέλεια!
Μπορείς να φας ότι θέλεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι χωρίς να σε κρίνει κανένας.
Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για να βρεις το τέλειο δώρο για τον σύντροφό σου. Γενικά το να βρίσκεις δώρα για αγόρια είναι δύσκολο, αλλά πιο δύσκολο είναι να βρεις το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σου.
Κρατάς λεφτά. Αφού δεν έχεις αγαπημένο δεν χρειάζεται να του πάρεις δώρο, οπότε κάνεις οικονομία. Ή αγοράζεις κάτι για σένα. Τι καλύτερο.
Το μόνο που μπορεί να σου κλέβει το πάπλωμα τις κρύες νύχτες του χειμώνα είναι το σκυλάκι σου.
Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι συμπαθείς τους φίλους του αγαπημένου σου, κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών.
Μπορείς να φιλήσεις όποιον θέλεις την Πρωτοχρονιά. Τόσοι ωραίοι υπάρχουν.
Μπορείς να κάνεις όλες τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες αλλά και τις βλακείες σου με τους φίλους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση