GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το μωρό αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά του μόνο του! [video]

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου Θυμάμαι το σοκ που έπαθαν οι γονείς μου όταν με είδαν χωρίς αφέλειες. Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, μ...



Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Θυμάμαι το σοκ που έπαθαν οι γονείς μου όταν με είδαν χωρίς αφέλειες. Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, μια φίλη μου, με ένα ψαλίδι, μου έκοψε τα μαλλιά γιατί παίζαμε τις κομμώτριες.

Τώρα που έχω γίνει και εγώ μητέρα, πιστεύω πώς αν δω την μικρή μου με κομμένα τα μαλλιά, θα πάθω «εγκεφαλικό», για αυτό και μόνο συμπονώ την μητέρα αυτού του μικρού αγοριού. Η Chanda Campbell, δεν μπορούσε να φανταστεί για ποιον λόγο είχε ξεκαρδιστεί στο γέλιο ο μικρός της μπόμπιρας Έμμετ.

Μόλις πήγε όμως στην τουαλέτα, έκπληκτη διεπίστωσε ότι ο μικρός γελούσε επειδή έκοβε μόνος τα μαλλιά του, με την κουρευτική μηχανή. Φυσικά η μαμά του δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς το «κακό» είχε ήδη γίνει. Απλά βιντεοσκόπησε τη στιγμή για να την θυμάται σε όλη της τη ζωή.
Εσείς αλήθεια τι θα κάνατε σε μια τέτοια περίπτωση; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αφήστε την απάντησή σας εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση