GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πλημμύριζαν τη Δράμα με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

Οι κλοπές για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά… αποδοτικές για δυο νεαρούς φίλους από τη Δράμα...


Οι κλοπές για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά… αποδοτικές για δυο νεαρούς φίλους από τη Δράμα, που σκέφτηκαν να βγάλουν πιο γρήγορα εύκολο κέρδος πλημμυρίζοντας την αγορά με πλαστά ευρώ!
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν και πόσο πλαστό χρήμα πρόλαβαν να διοχετεύσουν οι παραχαράκτες ηλικίας 21 και 19 χρόνων πριν πέσουν σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που ανακάλυψαν 48 «πέτσινα» χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Πάντως, τα 195 γνήσια ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και δυο κινητά, δείχνουν ότι είχαν ήδη κάνει αγορές προϊόντων ευτελούς αξίας και είχαν εισπράξει τα ρέστα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν οι έμποροι τους οποίους εξαπάτησαν. Ο 21χρονος, που έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό και ο 19χρονος που έχει κατηγορηθεί για κλοπή, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων κατά συναυτουργία.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση