GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίζονται δύο από τους 37 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα των εκβιαστών

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, αμέσως μετά τις απολογίες τους στους ανακριτές κατά της Διαφθοράς, οι δυο από τους τέσσερις κατηγορο...


Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, αμέσως μετά τις απολογίες τους στους ανακριτές κατά της Διαφθοράς, οι δυο από τους τέσσερις κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, «φορτωμένοι» με βαριές κακουργηματικές διώξεις για το κύκλωμα των «μπράβων» της νύχτας.
Πρόκειται για τον αλλοδαπό Ταουλάντ Φειζουλά, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε συμπλοκή με Βλαστού αλλά και την Ευρυδίκη Χριστοδουλοπούλου, μητέρα παλιού συγκρατούμενού του Παναγιώτη Βλαστού, από την οποία ο βαρυποινίτης ζήτησε να παραδώσει 2.000 ευρώ σε ένα δικό του πρόσωπο.
Αντίθετα, ελεύθερος με όρους -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα αλλά και εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ- αφέθηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος Γιώργος Σκάλκος, ο οποίος φέρεται ότι μεσολαβούσε για να μεταφέρει μηνύματα μεταξύ του Σωτήρη Εμμανουήλ και του Παναγιώτη Βλαστού για τους «φραγκάτους» στην αποκαλούμενη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.
Ελεύθερη αφέθηκε και η Π. Καρπούζου -μόνο με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα- χωρίς μάλιστα να της επιβληθεί ο όρος της υποχρέωσης καταβολής εγγυοδοσίας.
Τι υποστήριξε η Καρπούζου

Στην απολογία της η Παναγιώτα Καρπούζου, μεταξύ άλλων, φέρεται να υποστήριξε:
«Διατηρούσα συναισθηματικό δεσμό με τον Παναγιώτη Βλαστό μέχρι τον Αύγουστο του 2012.
Από τον Οκτώβρη του ίδιου έτους έχει σταματήσει ουσιαστικά οποιαδήποτε επικοινωνία μου με τον Βλαστό. Ουδέποτε είχα σχέση με όπλα, πολλώ δε μάλλον να προμηθεύσω τον Βλαστό προκειμένου να αποδράσει ή να φυλάξω βαρύ οπλισμό στην οικία μου στην οποία διαμένω με την 9χρονη κόρη μου…».
Η Παναγιώτα Καρπουζου ισχυρίστηκε μάλιστα ότι την ημέρα που έγινε η απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τον Κορυδαλλό, αυτή βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και πριν, στο εξωτερικό.
Για τα χρήματα που η Ευαγγελία Βλαστού ισχυρίζεται πως η Παναγιώτα Καρπουζου πήρε από το γραφείο στον Πειραιά αναφέρει: «Το ποσό των 72.291,78 ευρώ που αναφέρει η Ευαγγελία Βλαστού προέρχονταν από πώληση ακινήτου μου στην Κόρινθο… Τα χρήματα παρέλαβα σε μετρητά από τα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά που αγόρασε το ακίνητο».
Υποστηρίζει δε ότι με τη Βλαστου δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή από τον Ιανουάριο του 2012 και μετά».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση