GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν στην Κόρινθο 49 χούλιγκανς

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο εξωτερικός χώρος καταστημάτων όπου έπιναν ανυποψίαστοι τον καφέ τους δεκάδες θαμώνες στην Κόρινθο ...



Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο εξωτερικός χώρος καταστημάτων όπου έπιναν ανυποψίαστοι τον καφέ τους δεκάδες θαμώνες στην Κόρινθο το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν μια ομάδα χούλιγκαν άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και κροτίδες! Μετά τα επεισόδια, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν 49 άτομα και κατέσχεσαν κλομπ και κροτίδες στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων.

Οι οργανωμένοι χούλιγκαν, που ήταν 39 άνδρες ηλικίας από 14 ως 53 χρόνων, τέσσερις γυναίκες ηλικίας από 16 ως 53 χρόνων, ένας 19χρονος Βούλγαρος, ένας 38χρονος Βρετανός, δύο Σουηδοί ηλικίας 24 και 25 χρόνων και δύο Αλβανοί ηλικίας 21 και 19 χρόνων, συνεπλάκησαν με τους θαμώνες των καταστημάτων και στη συνέχεια πήγαν έξω από το γραφείο του συνδέσμου, όπου ήρθαν στα χέρια και με διερχόμενους πολίτες.

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν αμέσως επιχείρηση στη λέσχη, όπου συνέλαβαν τους ταραχοποιούς και κατέσχεσαν ένα ξύλινο κλομπ μήκους 0,50 εκατοστών, ένα ξύλινο καδρόνι μήκους 0,84 εκατοστών, 12 πυροτεχνήματα, τέσσερα καπνογόνα, τέσσερις πυρσούς, τρεις αυτοσχέδιες κροτίδες, τρία ζευγάρια γάντια και τρεις κουκούλες τύπου full face. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα όπλα, τα βεγγαλικά, του αθλητισμού, καθώς και απόπειρα σωματικής βλάβης, ενώ η νομιμότητα λειτουργίας του συνδέσμου ερευνάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση