GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο σε 5χρονο, που δεν πήγε σε πάρτι γενεθλίων

«Ένοχο» το 5χρονο αγόρι που δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων του φίλου του, σε πίστα σκι στο Ντέβον, λίγο πριν τα Χριστούγεννα... ...



«Ένοχο» το 5χρονο αγόρι που δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων του φίλου του, σε πίστα σκι στο Ντέβον, λίγο πριν τα Χριστούγεννα...
Οι γονείς του αγοριού δεν ενημέρωσαν πως δε θα παραβρεθεί στο πάρτι και καλούνται από την μητέρα του εορτάζοντα να πληρώσουν 15,95 λίρες που ξόδεψε!

Οι γονείς του 5 χρονου είχαν δεχτεί την πρόσκληση, ξεχνώντας ότι είχαν προγραμματίσει να επισκεφτούν τους παππούδες του. Κι έτσι ο 5χρονος Άλεξ Νας δεν πήγε στο πάρτι.

Όταν όμως επέστρεψε από το σχολείο σπίτι ο πατέρας του βρήκε στην τσάντα του έναν φάκελο από την μητέρα του φίλου του που ζητούσε 15,95 λίρες για τα... έξοδα του πάρτι που δεν πήγε.

«Ήταν ένα κανονικό τιμολόγιο με πλήρη στοιχεία και τραπεζικό λογαριασμό» δήλωσε ο πατέρας του πεντάχρονου. Εξέφρασε την κατανόησή του πάντως λέγοντας «Μπορώ να καταλάβω ότι αναστατώθηκε επειδή έχασε χρήματα. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που προσπάθησε να τα αποκομίσει από μένα. Δεν μου φέρθηκε σαν ενήλικα ,μου φέρθηκε σαν παιδί απαιτώντας να κάνω ότι ζητάει».

Η μητέρα του εορταζόμενου αγοριού, Τζουλ Λόρενς πάντως επέμεινε «Όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση που έστειλα. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν για να επικοινωνήσουν μαζί μου».

Αν αρνηθούν πάντως να την επιστρέψουν τις 15,95 λίρες θα φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση