GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας καλεί η φύση; Μπείτε στο Airbnb και... ανακουφιστείτε

Έχετε φτάσει στον προορισμό σας και περιπλανιέστε σε δρόμους, σοκάκια, καλντερίμια, στενά, μουσεία, αξιοθέατα κ.τ.λ. και ξαφνικά… ...


Σας καλεί η φύση;  Μπείτε στο Airbnb και... ανακουφιστείτε

Έχετε φτάσει στον προορισμό σας και περιπλανιέστε σε δρόμους, σοκάκια, καλντερίμια, στενά, μουσεία, αξιοθέατα κ.τ.λ. και ξαφνικά… νιώθετε το κάλεσμα της φύσης!

Και κάπου εκεί αρχίζει να σας λούζει κρύος ιδρώτας γιατί… δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο θα αντέξετε και το ξενοδοχείο σας δεν είναι και τόσο κοντά.

Τι κάνετε; Μια ματιά στο κινητό σας θα σας δώσει τη λύση.

Η νέα εφαρμογή Airpnp –εμπνευσμένη από την Airbnb- ήρθε για να λύσει όλα σας τα «σωματικά» προβλήματα, καθώς σας ενημερώνει για τις τουαλέτες που υπάρχουν κοντά σας και που μπορείτε να… νοικιάσετε για να κάνετε την ανάγκη σας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, η εφαρμογή βγάζει αποτελέσματα από τις τουαλέτες κατοικιών ή επιχειρήσεων που διατίθενται προς ενοικίαση… για έκτακτες περιπτώσεις!



Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να αξιολογήσουν την εμπειρία τους, έτσι ώστε και οι επόμενοι που θα χρειαστούν στα ξαφνικά μια τουαλέτα να… μην πάρουν γουρούνι στο σακί!

Προς το παρόν οι πιο δημοφιλείς περιοχές της εφαρμογής είναι η Νέα Ορλεάνη και η Αμβέρσα στο Βέλγιο, ενώ έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και μερικά αποτελέσματα στο κεντρικό Λονδίνο.

Πολλές από τις επιλογές που διαφημίζονται είναι από εστίες φοιτητών, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού ο χρήστης μπορεί να τσεκάρει αν μια τουαλέτα είναι διαθέσιμη. Στη συνέχεια ενημερώνεται ο ιδιοκτήτης και αποφασίζει αν θέλει τελικά να διαθέσει το χώρο του ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση