GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι καιρό θα κάνει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Βελτιώνονται ολοένα περισσότερο οι καιρικές συνθήκες στην χώρα μας και έτσι την Παρασκευή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα...



Βελτιώνονται ολοένα περισσότερο οι καιρικές συνθήκες στην χώρα μας και έτσι την Παρασκευή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι ο παγετός που στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός ιδιαίτερα τις πρωινές και βραδυνές ώρες.Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και αρχικά στα νοτιοανατολικά θα φτάνουν και τα 8 Beaufort αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενίσουν σημαντικά.

Το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo-news.gr, αναμένουμε τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κάποιες σποραδικές βροχές στα δυτικά τμήματα καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα στραφούν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει την Κυριακή στα βόρεια τους 12 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 16 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Από την Δευτέρα ο καιρός επιδεινώνεται και πάλι με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές στα πεδινά και τις χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Πρός το βράδυ ίσως χιονίσει ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο ακόμα και τα 9 Beaufort. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση από βορρά προς νότο.

Τέλος την Τρίτη η ημέρα θα ξεκινήσει με ισχυρές βροχές σε Κυκλάδες,Κρήτη και Δωδεκάνησα και κάποιες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης . Γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν σημαντικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις στα δυτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Αιγάιο τα 8 Beaufort αλλά από το απόγευμα φαίνεται να εξασθενούν. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο
Πηγή

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση