GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμπιντάλ: Την άλλη εβδομάδα αποφασίζω για Μπαρτσελόνα

Το… σήριαλ με το τι θα κάνει ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά το τέλος της καριέρας του φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του. Ο Γάλλος πρώην άσος τ...


Το… σήριαλ με το τι θα κάνει ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά το τέλος της καριέρας του φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του. Ο Γάλλος πρώην άσος του Ολυμπιακού, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα.
«Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μπερτομέου και ίσως την επόμενη εβδομάδα έχουμε καλά νέα», είπε αρχικά και παράλληλα, τόνισε ότι η σκέψη του είναι να αναλάβει διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας.
Στη συνέχεια έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι. Σας ζητώ να είστε σαν εμένα, Καταλανοί μέχρι την τελευταία μέρα και να υποστηρίζετε την ομάδα».
Όσο για το Λιονέν Μέσι, είπε για ακόμη μια φορά: «Είδα τον Λέο εδώ. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο και πρέπει να είναι εδώ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση