GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Σύλληψη του γιου γνωστού επιχειρηματία για δολοφονία τριών ατόμων!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 43χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο μπήκε σε σπίτι κοντά στο ...



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 43χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο μπήκε σε σπίτι κοντά στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης αφού πυροβόλησε τα τρία άτομα πήδηξε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να συλληφθεί από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

1 σχόλιο

  1. Ντροπή. Μόλις μαθεύτηκε ότι αποκλείονται οι 100.000 ψηφοφόροι που γεννήθηκαν το 1997 από τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.

    Ο Σύριζα,οι ΑΝΕΛ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να αντιδράσουν. Τα στοιχεία είναι έτοιμα και μπορούν άμεσα να μπουν σε εκλογικά τμήματα. Είναι ντροπή, είναι πραξικόπημα. Μέσα στην ημέρα πρέπει να υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις και να απαιτηθεί η συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση