GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει χωρίς απρόοπτα ο Ολυμπιακός

Λίγο πριν φύγει το 2014, ο Ολυμπιακός υπέστη πλήγμα χάνοντας τον Φουστέρ με τραυματισμό. Μια απουσία που προστέθηκε σε αυτές των Μιλ...


Λίγο πριν φύγει το 2014, ο Ολυμπιακός υπέστη πλήγμα χάνοντας τον Φουστέρ με τραυματισμό. Μια απουσία που προστέθηκε σε αυτές των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία. Οι πρώτες προπονήσεις του 2015 κυλάνε δίχως απρόοπτα, με τους Πειραιώτες να προετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Σήμερα το πρωί βρέθηκαν στο Ρέντη συνεχίζοντας τη δουλειά, με τους παίκτες του Μίτσελ να ρίχνουν το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, με ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πλην του Ντουρμάζ που είναι μεν έτοιμος ιατρικά, ωστόσο δεν βρίσκεται στο 100%. Διαθέσιμος θα είναι ο Εντινγκά πριν αναχωρήσει για το Κόπα Άφρικα όπου θα έχει υποχρεώσει με την εθνική Κονγκό.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή προπόνηση (11:00).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση