GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάστηκε συνεργασία της «Αποστολής» με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Βελιγραδίου

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Καρλοβικίου συζήτησαν σήμερα ο γενικό...


Το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Βελιγραδίου και Καρλοβικίου συζήτησαν σήμερα ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με την επίσημη αντιπροσωπεία που απέστειλε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος και στην οποία συμμετείχαν ο Πρεσβύτερος π. Βλαντιμίρ Μάρκοβιτς και ο Διάκονος π. Μπράνισλαβ Γιότσιτς.
Στη διάρκεια των συναντήσεων εξετάστηκαν ενδελεχώς προτάσεις για κοινές δράσεις των δύο Οργανισμών και αποφασίστηκε να συνυπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας.


Ο κ. Δήμτσας ζήτησε από την αντιπροσωπεία να μεταφέρει στον Πατριάρχη Σερβίας την διαβεβαίωση ότι η «Αποστολή», όπως έχει πράξει συνεπώς για πολλά έτη, θα συνεχίσει να στηρίζει με τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα τους αναξιοπαθούντες στο Κόσσοβο ενώ παράλληλα θα αναπτύξει ολοκληρωμένα προγράμματα δράσεων στο Βελιγράδι τα οποία θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση