GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βαλαβάνη ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, Εμμανουήλ Κονδύλη, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου, Π...

Η Βαλαβάνη ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, Εμμανουήλ Κονδύλη, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου, Πασχάλη Μπουχώρη, ζήτησε η Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης (που είχε ανακοινωθεί και προεκλογικά), είναι να σταματήσει η διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων, τουλάχιστον με τη μορφή που έχει μέχρι σήμερα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το νέο σχήμα ή φορέα που θα αναλάβει μια τέτοια διαδικασία, ούτε ποια βήματα θα ακολουθηθούν.

Νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση