GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Παρασκήνιο.  Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα κομματικά επιτελεία πήραν και τις τελευταίες κυλιόμενες...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
Παρασκήνιο. 

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα κομματικά επιτελεία πήραν και τις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις  οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, δείχνουν τα εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 33-34%
Η ΝΔ βρίσκεται γύρω στο 28%.
Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό που εμφανίζεται γύρω στο 8%
Το Ποτάμι είναι γύρω στο 6% και το ΠΑΣΟΚ στο 5,5% και δίνουν μάχη για την τέταρτη θέση.
Το ΚΚΕ είναι περίπου στο 5%.
Οι ΑΝΕΛ περνούν καθαρά πλέον το 3% με τάση να φθάσουν και να ξεπεράσουν το 4%
Το Κόμμα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι γύρω στο 2,8%
Τα άλλα κόμματα είναι αισθητά κάτω από το 3%.

Ενδιαφέρον έχει ότι μέχρι και χθες υπήρχε σημαντικό ποσοστό αναποφάσιστων που ίσως επηρεάσουν τον τελικό συσχετισμό. Στη συμμετοχή θα παίξουν ρόλο άλλωστε και οι καιρικές συνθήκες. 

4 σχόλια

  1. Πάνος Καραγιώργης25 Ιαν 2015, 5:49:00 π.μ.

    Όσοι πολίτες έχουν πεισθεί από το επιχείρημα της ΝΔ ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να έχει ελπίδα, τώρα σκέπτονται να αναδείξουν αυτοδύναμο το ΣΥΡΙΖΑ, για να μη χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η 25η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!

    ΖΗΤΩ Η 25η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!


    (Στη μνημη του θειου μου)

    Ένα γραμμα από Έλληνα πιλοτο πολεμικού αεροσκάφους!
    «Εκει ψηλα, στους αιθερες, μεσα στο γαλαζιο, περιμενοντας τον εχθρο "σκέφτομαι".
    Δεν είμαι ημίθεος, ήρωας δεν ειμαι! Έχω τους φόβους μου!
    Πολλοι εκει "κατω" βρισκουν επικινδυνο -ισως και αχρηστο" αυτο που κανω!
    Γιατι βλέπεις εγώ δεν κατεβάζω διακόπτες, δεν οδηγώ λεωφορείο με 60 ψυχές, δεν βγάζω φωτοτυπίες στα βουλευτικά έδρανα ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Γενάρη στη ζεστασιά της Βουλής! Αλλα κάθομαι, σκέπτομαι, μελετάω και περιμένω τον εχθρο. Μπορεί και εγώ να μην έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα η το χαρατσι στο πατρικο, αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει. Ούτε και πρέπει!

    Πρέπει, ομως, να αδειάσω το μυαλό μου, να μη σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου, όπως τόσους και τόσους άλλους, που δεν γύρισαν ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή. Μπορει μερικοι να πουν ότι τα 'θελε και τα 'παθε! Ομως, εγω, δεν πετάω γι' αυτούς, πετάω για τον Πατέρα μου, που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας, για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του, για τον Παπά μας, που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς!
    Πετάω για τον ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του, τον δασκαλάκο που πληρώνει από την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα ορεινα της Πινδου. Γι' αυτούς πετάω. Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα ζωντανή! Ούτε αυτοί, ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες, γιορτές και Κυριακές, γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου! Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους, αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους, ζούνε για μια στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση! Ίσως κάποιο πρωί όταν κοιτάξεις ψηλά, θα με δεις γιατί...
    Γιατι οι αετοι, πετανε παντα μοναχοι...»
    Ένας από τους πολλούς, που είναι τόσο λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αναποφάσιστοι ψηφίζουν Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες

    Η αποσυσπείρωση της ΝΔ είναι μεγάλη, γιατί είναι χαμένη ψήφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δίλημμα των εκλογών ( μετά τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν μπροστά τον Σύριζα με 5-6 μονάδες, μη αναστρέψιμη διαφορά, και με βάση τον εκλογικό νόμο που δεν δίνει στο 2ο κόμμα καμία μετεκλογική δυνατότητα ) διαμορφώνεται ως εξής :

    Αυτοδύναμος Σύριζα ή κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα.

    Όσοι θέλουν ισχυρή κυβέρνηση, σταθερότητα, όχι νέες εκλογές οδηγούνται μαζικά στον Σύριζα. Όσοι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας και μη αυτοδυναμία του Σύριζα ( που είναι σίγουρη αν μείνουν εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ )τότε πηγαίνουν μαζικά ( και ειδικά πολλοί που μέχρι πρόσφατα σκέφτονταν να ψηφίσουν ΝΔ, αλλά τώρα βλέπουν ότι είναι χαμένη ψήφος ) προς το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πιθανόν να συμμετέχουν σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

    Το δίλημμα αυτό σπρώχνει τα ποσοστά του Σύριζα και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση