GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει τον Γκέντσογλου η Λιβόρνο

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Σάββα Γκέντσογλου να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιβόρνο, όπως είχαν γράψε...


Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Σάββα Γκέντσογλου να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιβόρνο, όπως είχαν γράψει πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία.
Σύμφωνα με πηγές του sport-fm.gr, άνθρωπος του ιταλικού συλλόγου είχε έρθει στην Αθήνα για να τον δει από κοντά, όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον 24χρονο μέσο και τους Ιταλούς.
Παράλληλα, δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Εργοτέλη (που ανήκει ο παίκτης) με την ιταλική ομάδα, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως η Λιβόρνο τον θέλει πάρα πολύ να τον εντάξει εκ νέου στον δυναμικό της.
Ο λόγος είναι ότι με τον Γκέντσογλου είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο πριν από μερικά χρόνια στην κατηγορία. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και όχι στη δεύτερη, χωρίς να κλείνει την πόρτα στην πρώην ομάδα του.
Επίσης, πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να είχε εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός, παρά τις διαψεύσεις της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση